Jason Momoa, starul din „Aquaman”, este în discuţii pentru a se alătura francizei „Fast & Furious” al zecelea film,scrie Variety.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Regizat de Justin Lin, filmul este intitulat „Fast and Furious 10”, cu Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Sung Kang şi Charlize Theron, şi ar putea fi lansat pe 19 mai 2023. 

Momoa ar fi cel mai recent superstar care s-a alăturat francizei „Fast”, care a început din 2001. De-a lungul anilor, filmele de acţiune au adus nume mari pentru a completa distribuţia, printre care Dwayne Johnson, Jason Statham, Luke Evans, Kurt Russell, Helen Mirren şi John Cena. Înainte de a deveni Wonder Woman, co-starul lui Momoa din „Justice League”, Gal Gadot, a jucat în trei dintre filmele „Fast”, începând cu „Fast & Furious” din 2009.

Actorul Jason Momoa este cunoscut mai ales pentru interpretarea rolurilor Ronon Dex din „Stargate Atlantis”, Khal Drogo din „Urzeala Tronurilor/ Game of Thrones” şi cel din „Aquaman”. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.