Jane Fonda şi Robert Redford se reîntâlnesc pe ecran, într-o poveste de iubire "Our Souls at Night", la 50 de ani distanţă de la apariţia lor în "Desculţ în parc/ Barefoot in the Park", iar premiera filmului va fi pe Netflix, în 29 septembrie, scrie Vanity Fair.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul a fost adaptat după romanul lui Kent Haruf, "The Fault in Our Stars", de scenariştii Scott Neustadter şi Michael H. Weber.

În "Our Souls at Night", Fonda o interpretează pe Addie Moore, o văduvă dintr-un mic oraş din Colorado care se îndrăgosteşte de Louis Waters (jucat de Redford), vecinul ei văduv. 

"Our Souls at Night" este al patrulea film al actriţei Jane Fonda la care lucrează alături de Robert Redford. Într-un interviu acordat în luna martie, actriţa a mărturisit că s-a îndrăgostit de Redford de câte ori au jucat împreună.

"În cele trei filme de dinainte m-am îndrăgostit de fiecare dată de el", i-a declarat Fonda lui Ellen DeGeneres. "M-am îndrăgostit de fiecare dată, Dacă trecea o zi fără să vorbească cu mine... era o zi în care nu voia să vorbească cu mine dacă nu făcea parte din scenariu. Am luat-o mereu personal: Dacă nu mă place? Am făcut ceva greşit". 

Jane Fonda mai spune că a înţeles acum cât s-a maturizat, ajungând să nu mai fie intimidată de starea ocazională a colegului ei. "Şi acum, dacă nu vorbeşte cu mine, îi spun: Hei, Bob, ce este? Hai. Ce vrei?...Ce?". 

În timp ce vârsta şi experienţa au ajutat-o în materie de intimidare, actriţa a dezvăluit că nu se putea abţine să nu se îndrăgoststească de un alt obicei al lui Redford. "Singura problemă în colaborarea cu Bob era că mă uitam în... mă uitam în ochii lui şi uitam dialogurile", a mai spus ea. "Doamne, aşa de bine arăta". 

Din distribuţia filmului fac parte Bruce Dern, Matthias Schoenaerts şi Judy Greer, premiera fiind pe Netflix, pe 29 septembrie. 

Robert Redford şi Jane Fonda vor fi premiaţi anul acesta cu Leul de Aur pentru întreaga carieră la Festivalul de Film de la Veneţia. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.