Actriţa Jane Fonda, în vârstă de 79 de ani, a defilat pentru L'Oréal, la Săptămâna Modei de la Paris într-un show organizat pe Champs-Elysées, îmbrăcată într-o rochie mulată cu imprimeu tigrat alături de Helen Mirren, în vârstă de 74 de ani, în mantou lung şi pantaloni largi în carouri, potrivit The Huffington Post.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Firma de cosmetice a amenajat un podium pe "cel mai frumos bulevard din lume" pentru o prezentare în aer liber, deschisă tuturor, la care staruri au fost actriţele Jane Fonda - debut ca manechin în aplauzele publicului - şi Helen Mirren, informează huffingtonpost.fr. 

Marţi, la închiderea Săptămânii Modei de la Paris, va fi inaugurat muzeul Yves Saint Laurent, pe bulevradul Marceau 5, adresă istorică a casei unde se află Fundaţia din 2004. Astfel, va fi adus un omagiu celebrului creator a cărei operă a însumat 40 de ani de carieră, 5.000 de haine haute couture şi mii de accesorii, care vor fi puse în valoare la doar câteva săptămâni de la dispariţia partenerului său, Pierre Bergé. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.