Jandarmeria Română a publicat vineri pe pagina sa de Facebook un clip video inedit în care mai mulţi jandarmi echipaţi cu veste antiglonţ, caschete şi arme, duc de la piaţă până la sediul Jandarmeriei o cutie din lemn bine sigilată având în ea două cireşe, reprezentând „un transport special cu o valoare inestimabilă”, ironizând astfel preţull mare al cireşelor, care în ultimele zile a provocat apariţia a numeroase glume pe reţelele sociale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Dacă Ion Creangă ar fi trăit în zilele noastre, Nică ar fi poftit îndelung la cireşe”, este mesajul care însoţeşte clipul video de pe pagina de Facebook a Jandarmeriei.

În imagini se vede cum patru jandarmi se echipează cu veste antiglonţ, arme şi caschete de protecţie, apoi se urcă într-o autospecială pentru a pleca într-o „misiune extrem de importantă”.

„Astăzi avem o misiune extrem de importantă, un transport special cu o valoare inestimabilă. Această misiune se execută doar în această perioadă a anului, prin urmare vreau să daţi dovadă de atenţie, vigilenţă şi nu în ultimul rând, de profesionalism”, le spune comandantul celor patru jandarmi.

Echipajul transportă, astfel, o cutie din lemn bine sigilată, de la piaţă până la sediul Jandarmeriei. În cutie se află două cireşe.

Clipul are un Post Scriptum: "Cele două cireşe au fost închiriate pe timpul filmărilor".

Preţurile foarte mari la care sunt vândute cireşele la început de sezon au dus la apariţia mai multor glume de acest fel.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.