Cineastul american James Gunn a fost reangajat de Disney pentru a regiza al treilea film „Guardians of the Galaxy”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După o serie de întâlniri cu Alan Horn, preşedinte al Walt Disney Studios, Gunn şi-a reluat postul. El a fost concediat în iulie 2018, după ce pe contul său de Twitter au fost descoperite mesaje vechi de zece ani, în care lua în derâdere pedofilia.

Regizorul s-a scuzat atunci, însă a fost sancţionat aspru de Disney. 

La acel moment, actorii Chris Pratt, Zoe Saldana şi Michael Rooker i-au sărit în apărare, iar între timp compania nu i-a găsit un înlocuitor, potrivit unei surse citate de Variety.

Gunn va scrie scenariul pentru al treilea film din franciza Marvel, programat să fie lansat în 2020.

Între timp, însă, el se afla în negocieri pentru a scrie şi regiza continuarea „Suicide Squad”, parte din franciza DC Comics.

Nu au fost făcute comentarii de nicio parte, însă Gunn a scris pe contul său de Twitter: „Învăţ tot timpul şi voi continua să muncesc să fiu un om pe cât de bun pot fi”.

Primele două filme din franciza „Gardians of the Galaxy”, regizate de James Gunn, au generat încasări de 1,6 miliarde de dolari.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.