Actorul şi regizorul James Franco a vorbit în premieră, la un podcast SiriusXM, despre acuzaţiile de comportament sexual neadecvat ce i-au fost aduse în urmă cu patru ani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Vara aceasta, Franco a fost de acord să plătească mai mult de 2 milioane de dolari pentru soluţionarea unui proces în care era acuzat de foste cursante că a avut un comportament sexual neadecvat.

La podcastul lui Jess Cagle, el a vorbit despre învinuirile aduse şi despre problemele lui de adicţie.

„În 2018, au existat câteva plângeri despre mine şi un articol despre mine. La acel moment, m-am gândit «O să tac. Voi pune pauză». Nu părea momentul bun să spun ceva. Erau oameni care erau supăraţi pe mine şi aveam nevoie să ascult”, a spus Franco.

Cinci femei l-au acuzat pe Franco şi asociaţi ai lui, în luna ianuarie 2018, de comportament nepotrivit şi abuziv din punct de vedere sexual. Patru dintre ele erau foste cursante la şcoala lui de actorie, Studio 4, care a fost închisă. Două dintre ele au deschis un proces în 2019, iar vara aceasta Franco a plătit 2.235.000 de dolari, ca înţelegere, cu 894.000 de dolari mergând către reclamante şi restul, într-un fond comun pentru restul participanţilor în proces.

James Franco - cunoscut pentru filme ca „127 Hours”, „The Distaster Artist” şi „The Deuce” - a spus că, ulterior apariţiei acuzaţiilor, a lucrat mult să se schimbe şi că a urmat un tratament pentru abuzul de substanţe care l-a ajutat în problemele sale de adicţie.

„M-am folosit de experienţa de recuperare pentru a începe să examinez şi să schimb cine eram”, a mai spus.

El a vorbit şi despre comentariile făcute în mai de Seth Rogen, colaborator obişnuit al lui - că nu plănuieşte să mai lucreze cu James Franco. A spus că declaraţia lui Rogen a fost corectă şi că nu vrea ca Rogen sau altcineva să răspundă pentru acţiunile sale.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.