Prezentatorul TV James Corden, gazda emisiunii ”The Late Late Show”, şi soţia sa Julia aşteaptă venirea pe lume a celui de-al treilea copil, potrivit revistei People.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Naşterea va avea loc în decembrie. James şi Julia mai au doi copii, Max, de 6 ani, şi Carey, în vârstă de 2 ani. Cuplul s-a căsătorit în 2012. 

Actorul britanic Corden, gazdă a emisiunii "Late Late Show cu James Corden", a devenit celebru graţie popularei rubrici de la CBS, "Carpool Karaoke". 

Actorul în vârstă de 38 de ani va fi gazda ceremoniei Premiilor Grammy din 28 ianuarie 2018. Corden a prezentat şi ceremonia de anul acesta, precum şi Premiile Tony din 2016, pentru care a fost aclamat. 

Născut pe 22 august 1978, James Kimberley Corden este actor, scriitor, producător, cântăreţ şi prezentator de televiziune. El este cunoscut pentru prezentarea emisiunii ”The Late Late Show”, în care realizează un segment umoristic intitulat ”Carpool Karaoke”, prin care invită o vedetă la o plimbare cu automobilul, în fiecare episod. Prezentatorul TV şi invitaţii lui fac conversaţie, ascultă posturi de radio şi cântă împreună diverse piese celebre. În total, episoadele din ”Carpool Karaoke” au generat peste 830 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Printre invitaţii de marcă ai acestei emisiuni de succes s-au aflat în 2016 câteva nume sonore din showbiz, precum Britney Spears, Gwen Stefani, George Clooney, Julia Roberts, Selena Gomez, Justin Bieber, Stevie Wonder, One Direction, Adele, Mariah Carey, Sia şi Red Hot Chili Peppers, dar şi fosta primă doamnă a Statelor Unite ale Americii, Michelle Obama.

James Corden a câştigat mai multe premii, între care se numără două Primetime Emmy, un premiu BAFTA şi un premiu Tony.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.