Regizorul american James Cameron şi producătorul Jon Landau trebuie să petreacă 14 zile în carantină în Noua Zeelandă înainte de reluarea filmărilor pentru continuările „Avatar”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cameron, în vârstă de 65 de ani, şi Landau, în vârstă de 59 de ani, s-au fotografiat dumincă, la sosirea în Noua Zeelandă şi au anunţat: „Am ajuns în Noua Zeelandă. Cele 14 zile de auto-izolare supravgheată de autorităţi încep acum”.

Măsura de precauţie se aplică tuturor celor sosiţi pe teritoriul Noii Zeelande.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Made it to New Zealand. Our 14-day government supervised self-isolation now begins. #avatarsequels #jamescameron #newzealand #airnewzealand #selfisolation

A post shared by Jon Landau (@jonplandau) on

La finalul lunii mai, Landau a anunţat că platourile de filmare pentru „Avatar” sunt pregătite şi că „nu putem fi mai încântaţi să ne întoarcem în Noua Zeelandă”.

La fel ca aproape întreaga industrie cinematografică din lume, producţia pentru continuările filmului „Avatar” a fost oprită în luna martie din cauza pandemiei. Ele vor reprezenta acum primele producţii importante la care este reluat lucrul după această pauză.

Începând cu 2019, filmările au alternat între studiourile din Kumeu (Noua Zeelandă) şi Wellington, capitala ţării. 

Continuările „Avatar” sunt, momentan, programate să fie lansate la doi ani distanţă. Pentru „Avatar 2” a fost stabilită data de 17 decembrie 2021. Al treilea, al patrulea şi al cincilea film din serie urmează să poată fi vizionate din decembrie 2023, decembrie 2025 şi decembrie 2027.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.