Jack White, fostul membru al duo-ului The White Stripes, revine cu două proiecte. Primul disc este lansat vineri iar al doilea în luna iulie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Fear of the Dawn”, lansat vineri, este foarte electric, în timp ce al doilea album „Entering heaven alive”, lansat pe 22 iulie, este mai acustic. 

Turneul mondial va începe în ziua lansării la Detroit, oraşul natal al artistului. 

La Detroit a debutat cariera din anii 1990-2000 a formaţiei White Stripes, duo format din Jack White, chitarist şi solist, şi Meg White, la baterie. Ei sunt marii artizani ai revenirii rock-ului pe scena internaţională. 

Perechea a devenit cunoscută într-un cenaclu înainte de consacrarea „Seven nation army”, melodia din 2003. 

Chiar înainte de sfârşitul White Stripes, la începutul anilor 2010, Jack White a făcut parte din formaţiile The Raconteurs şi The Dead Weather.  În 2008, a semnat alături de Alicia Keys „Another way to die”, coloana sonoră a lui James Bond „Quantum of Solace”. El a colaborat şi cu Beyoncé pentru „Don't hurt yourself” (2016).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.