Jack Sherman, primul chitarist al Red Hot Chili Pepers, care a participat la primele două discuri ale formaţiei, a murit la vârsta de 64 de ani, a anunţat grupul pe Instagram.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nu a fost anunţată cauza morţii. "Noi, membrii Red Hot Chili Pepers vrem să-i urăm lui Jack Sherman drum lin către altă lume, după ce a părăsit-o pe a noastră", a scris formaţia pe reţeaua de socializare. 

"Jack a cântat pe primul nostru album, precum şi în primul nostru turneu. A fost un prieten unic şi vrem să-i mulţumim pentru momentele bune, rele petrecute împreună". 

Jack Sherman l-a înlocuit pe chitaristul Hillel Slovack pentru primul album al grupului, lansat în 1984, şi a scris mare parte din "Freaky Styley", al doilea album al lor apărut în 1985. 

Chitaristul a mai lucrat la două album ale formaţiei: "The Abbey Road EP" (1988) şi "Mother’s Milk" (1989).

Considerat un membru important al Red Hot Chili Peppers, nu a fost totuşi citat printre muzicienii grupului atunci când acesta a fost inclus în Rock & Roll Hall of Fame în 2012. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.