Actorul Joe Alwyn, iubitul cântăreţei Taylor Swift, face parte din distribuţia serialului „Conversations with Friends”, adaptare BBC a romanului scris de autoarea irlandeză Sally Rooney, cunoscută şi pentru „Normal People”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul acestui an a fost anunţat că Rooney va publica în toamnă al treilea roman al său, „Beautiful World, Where Are You”. Acesta va fi primul al lui Rooney după „Normal People”, adaptat cu succes de Hulu şi BBC într-un serial cu Paul Mescal şi Daisy Edgar Jones în rolurile principale, şi nominalizat la Globurile de Aur 2021.

Romanul „Normal People”, apărut în 2018, a fost nominalizat la Man Booker Prize.

„Conversations With Friends”, apărut în 2017, este adaptat de aceeaşi echipă BBC care a lucrat la „Normal People”.

Distribuţia pentru acesta a fost anunţată miercuri: Joe Alwyn, Alison Oliver, Sasha Lane şi Jemima Kirke.

„Conversations With Friends” va fi o continuare a „Normal People”, lansat în 2020. Acţiunea va fi, la fel ca în cazul acestuia, plasată în Dublin. Povestea urmăreşte relaţiile încâlcite dintre patru prieteni.

Actorul englez Joe Alwyn, în vârstă de 29 de ani, a mai jucat în filme ca „Long Halftime Walk” al lui Billy Lynn, „The Favourite” al lui Yorgos Lanthimos, „Mary Queen of Scots” şi „Harriet”, precum şi în adaptarea „A Christmas Carol” din 2019 a BBC.

El este creditat, sub numele William Bowery, şi pentru câteva dintre piesele lansate anul trecut de Taylor Swift cu care are o relaţie de trei ani.

În „Conversations With Friends”, Alwyn va juca rolul Nick, „un actor chipeş, dar rezervat” care are o relaţie intensă, ţinută secret, cu Frances, jucată de Alison Oliver, actriţă debutantă, care a urmat cursurile aceleiaşi şcoli de teatru ca Paul Mescal - Lir Academy din Dublin.

Frances, în vârstă de 21 de ani, este personajul central al serialului.

Alison Oliver
Alison Oliver

Actriţa americană Sasha Lane, în vârstă de 25 de ani, este cunoscută din „American Honey” (2016), în care a jucat alături de Shia LaBeouf, din „The Miseducation of Cameron Post”, „Hellboy” şi din versiunea americană a dramei britancie „Utopia”.

În noul serial, ea va juca rolul Bobbi, fostă iubită a lui Frances, devenită acum cea mai bună prietenă a ei.

Jemima Kirke este cunoscută din serialul „Girls” şi va face parte din distribuţia celui de-al treilea sezon al „Sex Education” (Netflix). Actriţa în vârstă de 35 de ani va fi soţia lui Nick, Melissa, o scriitoare fascinată de Frances şi Bobbi.

Serialul va avea 12 episoade şi va fi filmat anul acesta de regizorul Lenny Abrahamson, care a semnat şi „Normal People”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.