Isle of Wight Festival, care urma să aibă loc între 11 şi 14 iunie şi unde erau programate concerte precum Duran Duran, The Chemical Brothers şi Lionel Richie, a fost anulat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Organizatorii au comunicat decizia joi. „Am făcut tot posibilul să reuşim, dar a fost inevitabil, având în vedere situaţia actuală. Întreaga echipă era încântată să primească pe toată lumea din nou pe insulă pentru încă un festival fantastic şi prezentăm scuze tuturor celor care erau nerăbdători”.

„Vom reveni mai puternici ca niciodată în 2021 şi sperăm să vă vedem pe toţi anul viitor”, au mai transmis organizatorii.

Biletele şi abonamentele cumpărate pentru anul acesta rămân valabile pentru ediţia 2021, însă cei care doresc îşi pot recupera banii.

Pe afişul ediţiei de anul acesta se mai aflau, între alţii, Lewis Capaldi, Pete Tong, Snow Patrol, Black Eyed Peas şi Supergrass.

În aceeaşi zi cu anunţul Isle of Wight, un alt festival britanic, Download, a transmis că ediţia de anul acesta nu va mai avea loc în luna iunie şi că îşi aşteaptă publicul în 2021. Pe scena din Donnington Park urmau să urce, între alţii, Kiss, Iron Maiden şi System of a Down.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.