Trupa Iron Maiden a lansat un joc interactiv pentru dispozitive mobile, intitulat ”Iron Maiden: Legacy of the Beast”, în care mascota grupului britanic, Eddie, apare sub forma unui şaman mayaş, informează contactmusic.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Noua aplicaţie de jocuri pentru dispozitive mobile ”Legacy of the Beast” a fost lansată pentru a coincide cu debutul secţiunii europene din turneul mondial ”Book of Soul” al trupei Iron Maiden.

Jocul ”Legacy of the Beast” se inspiră din reprezentările grafice de pe coperta oficială a celui mai recent album de studio al trupei britanice, ”Book of Soul”, ce a fost lansat în septembrie 2015, dar şi din scenografia concertelor pe care Iron Maiden le susţine în cadrul turneului mondial omonim.

În noul joc video, mascota formaţiei, Eddie, este reprezentat sub forma unui şaman din timpul civilizaţiei mayaşe.

Jucătorii trebuie să se lupte între ei într-o arenă mayaşă. Printre celelalte personaje, în plus faţă de ”şamanul Eddie”, se află şi un Clarvăzător.

Trupa Iron Maiden va începe în acest weekend secţiunea europeană din turneul ei mondial ”Book of Soul” . În deschiderea concertelor sale europene, care se vor încheia pe 28 mai, va cânta trupa Shinedown. În iunie şi iulie, Iron Maiden va concerta în America de Nord, iar trupa de deschidere va fi Ghost.

Jocul ”Iron Maiden: Legacy of the Beast” poate fi descărcat gratuit din App Store şi Google Play.

Iron Maiden, una dintre cele mai populare trupe heavy metal din lume, a fost înfiinţată la Londra, în 1975. Formula actuală a grupului britanic este alcătuită din Steve Harris (bas), Dave Murray (chitară), Adrian Smith (chitară, backing vocals), Bruce Dickinson (solist), Nicko McBrain (tobe, percuţie) şi Janick Gers (chitară). Trupa britanică a lansat de-a lungul anilor 16 albume de studio, care s-au vândut în peste 90 de milioane de copii pe plan mondial. Cel mai recent disc al grupului britanic se intitulează ”The Book of Souls” şi a fost lansat în 2015. Pe parcursul ultimilor 35 de ani, trupa Iron Maiden a fost ”promovată” şi de celebra sa mascotă, ”Eddie”, care a apărut pe aproape toate copertele albumelor semnate de grupul britanic, dar şi în concertele acestuia. Iron Maiden a susţinut mai multe concerte şi în România.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.