Înscrierea filmelor pentru selecţia oficială a Festivalului de la Veneţia de anul acesta a început, potrivit unui anunţ făcut marţi de organizatori.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cea de-a 77-a ediţie a Festivalului Internaţional de Film de la Veneţia, organizat de La Biennale di Venezia şi condus de Alberto Berbera, va avea loc între 2 şi 12 septembrie 2020. Festivalul este recunoscut oficial de International Federation of Film Producers Association.

Înscrierea filmelor a început. Pentru a fi eligibile în selecţia oficială, distribuitorii filmelor trebuie să completeze un formular de preselecţie pe site-ul labiennale.org până pe 12 iunie.

Proiectele pentru secţiunea Virtual Reality vor fi înscrise până la 15 mai.

Juriul de anul acesta urmează să fie prezidat de actriţa Cate Blanchett.

Festivalul de Film de la Veneţia s-a alăturat, de asemenea, iniţiativei online „We Are One: A Global Film Festival”, proiect YouTube din care fac parte şi Berlinala şi Cannes IFF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.