Netflix şi Shondaland au anunţat miercuri că „Bridgerton” intră în producţie pentru sezonul 3, alături de noi membri ai distribuţiei: Daniel Francis, Sam Phillips şi James Phoon. Acest sezon se va concentra pe povestea de dragoste dintre Penelope Featherington (Nicola Coughlan) şi Colin Bridgerton (Luke Newton).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Alături de Shondaland şi de noul showrunner, Jess Brownell, Bridgerton s-a întors pentru al treilea sezon în care descoperim că Penelope Featherington (Nicola Coughlan) a renunţat în sfârşit la îndelunga ei simpatie pentru Colin Bridgerton (Luke Newton), după ce aceasta i-a auzit vorbele dispreţuitoare din ultimul sezon. Totuşi, ea a decis că este timpul să-şi caute un soţ, de preferinţă unul care să-i ofere suficientă independenţă pentru a-şi continua viaţa dublă ca Lady Whistledown, departe de mama şi surorile ei. Însă, lipsită de încredere, încercările ei din piaţa matrimonială eşuează spectaculos. Între timp, Colin s-a întors din călătoriile sale de vară cu o nouă înfăţişare şi cu un aer foarte dichisit. Acesta este însă descurajat când realizează că Penelope, singura persoană care l-a apreciat întotdeauna aşa cum a fost, îl ignoră.

Dornic să-i recâştige simpatia, Colin se oferă să-i fie mentor Penelopei în ceea ce priveşte încrederea în a-şi găsi un soţ în acest sezon. Dar când lecţiile lui încep să funcţioneze destul de bine, Colin trebuie să se lupte cu sentimentele lui pentru Penelope şi să înţeleagă dacă acestea sunt doar de prietenie. O situaţie complicată pentru Penelope este şi ruptura ei de Eloise (Claudia Jessie), care şi-a găsit un prieten nou într-un loc neaşteptat, în timp ce prezenţa tot mai mare a Penelopei în context face şi mai dificil pentru ea să păstreze secretul alter ego-ului Lady Whistledown.

Distribuţia îi include pe: Daniel Francis („Stay Close”) care îl interpretează pe Marcus Anderson - o prezenţă carismatică care luminează orice cameră în care intră, atrăgând atenţia anumitor doamne puternice din societate, dar şi furia altora, Sam Phillips („The Crown”) care îl interpretează pe Lord Debling - un lord genial cu interese neobişnuite. Însă, având avere şi un titlu nobiliar care să-i susţină excentricităţile, el nu va duce lipsă de interes din partea domnişoarelor în acest sezon, şi James Phoon (Wreck) care îl interpretează pe Harry Dankworth - chiar dacă are anumite lipsuri când vine vorba de spirit şi inteligenţă, Dankworth compensează cu o înfăţişare atractivă.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.