Imitatori ai unor politicieni celebri - preşedintele american Donald Trump, fostul preşedinte Barack Obama şi liderul nord-coreean Kim Jong Un - au participat la o reuniune la Hong Kong. Cei trei imitatori au stârnit râsete în rândul trecătorilor şi au provocat haos pe străzile metropolei asiatice, al cărei trafic rutier a fost oprit pentru câteva minute, vineri, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Trei bărbaţi care îi imită pe Donald Trump, Barack Obama şi Kim Jong Un au stârnit râsete în rândul pietonilor şi au provocat haos pe străzile din centrul oraşului Hong Kong în cursul zilei de vineri.

Traficul rutier a fost oprit pentru câteva minute, întrucât foarte mulţi pietoni s-au apropiat de cei trei imitatori şi au început să se fotografieze alături de ei.

Reggie Brown, imitatorul lui Barack Obama, a purtat o pereche de urechi prostetice pentru acest eveniment şi a spus că este fericit şi recunoscător pentru interesul manifestat de public. 

Australianul Howard X l-a imitat pe Kim Jong Un, iar Dennis Allen, un muzician în vârstă de 66 de ani, originar din Chicago, l-a imitat pe Donand Trump.

Cei trei imitatori, care au făcut o profesie din asemănarea lor fizică cu cei trei politicieni celebri, au fost angajaţi pentru a participa, vineri, la un eveniment organizat de Rugby Sevens, o asociaţie de rugby în şapte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.