Primele imagini din sezonul secund al serialului „The Umbrella Academy”, cu Ellen Paige şi David Castañeda în distribuţie, au fost lansate de Netflix împreună cu detalii despre acţiune.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cel de-al doilea sezon va fi lansat pe 31 iulie. 

După ce în prima parte, în aceeaşi zi din anul 1989, patruzeci şi trei de copii au fost născuţi în mod inexplicabil de femei, fără nicio legătură între ele, care nu au prezentat semne de sarcină cu o zi înainte, iar şapte dintre ei sunt adoptaţi de un miliardar care creează The Umbrella Academy şi îi pregăteşte pentru a salva lumea, acum fraţii Hargreeves se află în Dallas (Texas) în anii 1960.

Five se trezeşte în mijlocul unei apocalipse şi trebuie să găsească o cale de a se reuni cu familia pentru a o opri şi a reveni în prezent. Totul se petrece în timp ce este urmărit de trei asasini suedezi.

Din distribuţia „The Umbrella Academy” fac parte Tom Hopper, Robert Sheehan, Aidan Gallagher, Emmy Raver-Lampman şi Justin H. Min.

The Umbrella Academy se bazează pe seria de benzi desenate creată şi scrisă de Gerard Way, ilustrată de Gabriel Bá şi publicată de Dark Horse Comics. Serialul este produs de Universal Cable Productions pentru Netflix, Steve Blackman este producător executiv şi showrunner, alături de producătorii executivi Jeff F. King, Mike Richardson, Keith Goldberg, iar Gerard Way şi Gabriel Bá sunt coproducători.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.