Lungmetrajul biografic „I Wanna Dance With Somebody”, despre cântăreaţa americană Whitney Houston, este pregătit de regizoarea Stella Meghie, cunoscută pentru „The Photograph”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul despre artista care a murit în 2012, la vârsta de 48 de ani, este produs de Whitney Houston Estate, Primary Wave, producătorul muzical Clive Davis şi Anthony McCarten. 

McCarten, care a lucrat la „The Two Popes”, „Darkest Hour”, „Bohemian Rhapsody” şi „The Theory of Everything”, este cel care scrie scenariul pentru „I Wanna Dance With Somebody”.

Whitney Houston s-a lansat în 1985, primul ei album atrăgând deopotrivă atenţia criticilor şi publicului. Între piesele pentru care este cunoscută se numără „Greatest Love of All”, „Saving All My Love for You”, „I Wanna Dance With Somebody”, „Didn’t We Almost Have It All”, „I’m Your Baby Tonight” şi „Million Dollar Bill”.

Ea a jucat alături de Kevin Costner în filmul romantic „The Bodyguard” (1992), care a generat încasări de 411 milioane de dolari la nivel mondial. Coloana sonoră, premiată cu Grammy, a fost vândută în peste 45 de milioane de copii.

Houston a fost cea mai premiată artistă a tuturor timpurilor, cu 6 trofee Grammy din 25 de nominalizări, între altele, iar albumele ei au fost vândute, la nivel global, în peste 200 de milioane de copii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.