Actorii Hugh Jackman şi Laura Dern vor juca rolurile principale în „The Son”, continuarea filmului „The Father”, lungmetrajul nominalizat la Oscar şi premiat cu BAFTA al dramaturgului, regizorului şi scenaristului Florian Zeller.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul va fi o adaptare a piesei de teatru scrise de Zeller şi Christopher Hampton (nominalizat la Oscar pentru adaptarea „The Father” cu Zeller şi pentru „Atonement” şi premiat cu un trofeu pentru „Dangerous Liaisons”).

Iain Canning şi Emile Sherman (nominalizaţi la Oscar pentru „Lion” şi câştigători cu „The King’s Speech”) şi Joanna Laurie de la See-Saw Films vor fi producători cu Christophe Spadone („The Father”), alături de Zeller. Film4 co-finanţează producţia.

În „The Son”, Peter (interpretat de Jackman) duce o viaţă plină împreună cu noua lui parteneră, Emma, şi copilul lor. Totul este dat peste cap atunci când fosta lui soţie, Kate (Dern), apare cu fiul lor adolescent, Nicholas.

„«The Son» este o poveste umană profundă care, cred eu, ne uneşte pe toţi. Sper că publicul va fi profund mişcat de călătoria acestei familii. Povestea este plasată într-un New York foarte viu, un personaj important. Acest film ar trebui să ne facă să ne sunăm rudele şi prietenii pentru a le spune că sunt iubiţi şi că nu sunt singuri”, a spus Zeller.

Florian Zeller se bucură în prezent de aprecierea publicului şi a criticii pentru lungmetrajul său de debut, „The Father”, cu Anthony Hopkins şi Olivia Colman în rolurile principale. Filmul a primit două trofee BAFTA, în urmă cu câteva zile, şi şase nominalizări la Oscar 2021, inclusiv pentru cel mai bun film, scenariu adaptat, actor în rol principal şi actriţă în rol secundar.

Producători executivi ai „The Son” vor fi Hugh Jackman, Simon Gillis pentru See-Saw Films, Daniel Battsek, Lauren Dark şi Ollie Madden pentru Film4, Philippe Carcassonne pentru Ciné-@ şi Haslam şi Hugo Grumbar pentru Embankment.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.