Filmul de acţiune „Honest Thief”, cu Liam Neeson în rol principal, s-a menţinut pe primul loc în box office-ul nord-american de weekend, cu încasări de puţin peste 2 milioane de dolari.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lungmetrajul regizat de Mark Williams a generat, în al treilea weekend de la premieră, încasări de 2,3 milioane de dolari, potrivit boxofficemojo.com.

În două luni de la redeschiderea parţială a cinematografelor, acesta este unul dintre filmele care au condus topul cu cele mai scăzute încasări. În total, filmul a generat, la nivel nord-american, încasări de 7,4 milioane de dolari, iar la nivel internaţional, de 3,3 milioane de dolari.

Comedia „The War with Grandpa”, cu Robert De Niro în rol principal, s-a menţinut de asemenea în clasament, pe locul al doilea. În al treilea weekend de la debut, filmul a generat încasări de 1,8 milioane de dolari, aducând totalul la 9,7 milioane de dolari, la nivel nord-american, şi la 13,8 milioane, la nivel global.

Locul al treilea în top a fost ocupat de thrillerul SF „Tenet” al lui Christopher Nolan. În al optulea weekend de la lansare, filmul a generat încasări de 1,3 milioane de dolari. Producţia cu buget de 200 de milioane de dolari a depăşit pragul de încasări de 340 de milioane de dolari, la nivel global. Din total, 52,5 milioane de dolari reprezintă încasările din cinematografele nord-americane.

Thrillerul horror „The Empty Man” al Disney, cu James Badge Dale în rol principal, a debutat pe locul al patrulea, cu încasări de 1,2 milioane de dolari.

„The Nightmare Before Christmas” (1993), scris de Tim Burton, relansat de Disney în urmă cu două weekenduri, s-a poziţionat pe cinci, cu încasări de 577.000 de dolari.

Top 10 este completat de „Hocus Pocus” şi „Monsters Inc.”, relansate recent, de dramele romantice „After We Collided” şi „2 Hearts” şi de filmul horror „The New Mutants”.

În ultima săptămână, lansarea altor trei titluri importante - „Legally Blonde 3” (MGM), „Candyman” (Universal) şi „Ghostbusters: Afterlife” (Sony) - a fost amânată. Între producţiile care au rămas în calendarul de lansări al acestui an se numără „Wonder Woman 1984”, regizat de Patty Jenkins, premiera fiind stabilită pentru 25 decembrie.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.