Helena Bonham Carter o va interpreta pe prinţesa Margaret în cea de-a treia serie a dramei "The Crown" şi declară că este "înspăimântată" să preia rolul de la Vanessa Kirby, relatează The Guardian.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

S-a zvonit iniţial că ea va apărea în serialul produs de Netflix, anunţul oficial fiind confirmat joi. Ea va juca alături de Jason Watkins, care îl va interpreta pe fostul premier britanic Harold Wilson. 

Cei doi se alătură actorilor Olivia Colman, în rolul reginei Elisabeta a II-a, şi Tobias Menzies ca prinţ Philip, roluri preluate de la Claire Foy şi Matt Smith.

Vanessa Kirby a fost nominalizată la premiul Bafta pentru portretizarea prinţesei Margaret.

Bonham Carter a declarat: "Nu sunt sigură de ce sunt mai înspăimântată - să fac dreptate adevăratei prinţese Margaret sau că va trebui să calc pe urmele Vanessei Kirby. Vă pot garanta doar faptul că voi fi mai scundă (decât Vanessa)". 

Născută pe 26 mai 1966, Helena Bonham Carter este una dintre cele mai de succes actriţe britanice. Şi-a făcut debutul în film cu pelicula „A Pattern of Roses”. Este cunoscută şi apreciată, între altele, pentru apariţia sa în seria cinematografică „Harry Potter”.

A fost nominalizată de două ori la Oscar, la categoria cea mai bună actriţă în rol principal, pentru interpretarea sa din „The Wings of the Dove” (1997), şi la categoria cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru apariţia sa în „The King's Speech” (2010), care i-a adus un premiu BAFTA. A fost nominalizată de şapte ori la Globurile de Aur.

Între filmele în care a mai apărut se numără „Henry VIII” (2003), „Charlie and the Chocolate Factory” (2005), „Les Misérables” (2012), „Suffragette”, „Cinderella” (2015) şi „Alice Through the Looking Glass” (2016). 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.