Postul de televiziune HBO va marca împlinirea a 20 de ani de la moartea prinţesei Diana printr-un documentar care se bazează pe o serie de interviuri acordate de cei doi fii ai prinţesei de Wales, prinţii William şi Harry, informează The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Filmul este produs de compania Oxford Film and Televizion, pentru postul ITV din Marea Britanie. În acele interviuri, prinţii William şi Harry vorbesc cu candoare despre mama lor şi despre modul în care influenţa ei le-a modelat vieţile. Documentarul prezintă şi proiectele prinţesei Diana din viaţa publică, inclusiv activităţile ei filantropice şi umanitare, prin implicarea în susţinerea programelor de susţinere a copiilor, a persoanelor fără adăpost şi în lupta contra HIV şi SIDA.

”Acest film o va arăta pe prinţesa Diana într-un fel în care nu a fost văzută niciodată de publicul larg, prin ochii celor două persoane care au cunoscut-o cel mai bine”, a spus producătorul executiv Nick Kent, care va fi asistat în activitatea de producţie de regizorul Ashley Gething. 

În plus faţă de mărturiile celor doi fii ai prinţesei Diana, documentarul va include şi noi materiale video de arhivă, dar şi declaraţii ale unor prieteni şi rude, dintre care mulţi nu au vorbit niciodată în public.

Documentarul va fi difuzat de HBO şi ITV în a doua jumătate a acestui an. Filmul se alătură astfel unei liste mai ample de proiecte dedicate prinţesei Diana, între care se află şi un documentar cu durata de patru ore ce va fi difuzat de postul american ABC.

Prinţesa Diana, prima soţie a prinţului Charles, a murit, la vârsta de 36 de ani, pe 31 august 1997, după ce limuzina în care se afla alături de iubitul său, Dodi al-Fayed, s-a izbit de un parapet într-un pasaj din Paris.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.