Fostul producător de film Harvey Weinstein a pledat „nevinovat”, luni, în cel de-al treilea proces deschis la New York, care vizează incidente petrecute în 2006, scrie Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Mai mult de 70 de femei din industria filmului l-au acuzat pe cofondatorul Miramax în vârstă de 66 de ani de comportament sexual neadecvat şi viol, privind o serie de incidente care au avut loc în ultimele trei decenii.

Weinstein a fost eliberat condiţionat după ce a plătit o cauţiune de 1 milion de dolari, la finalul luna mai, când a pledat „nevinovat” pentru acuzaţiile aduse de două femei privind incidente din 2004 şi 2013.

El a susţinut în permanenţă, de la izbucnirea scandalului, în luna octombrie a anului trecut, că toate raporturile sexuale au fost consimţite.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.