Prinţul Harry şi Meghan Markle au cumpărat drepturile pentru bestsellerul „Meet Me at the Lake”, al autoarei canadiene Carley Fortune, în vederea adaptării acestuia într-un film. Fortune a făcut anunţul pe Instagram luni seară, confirmând o relatare din The Sun.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Mă asociez cu Netflix şi Archewell (compania de producţie a lui Meghan şi Harry) pentru a adapta Meet Me at the Lake”, a scris ea.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Carley Fortune (@carleyfortune)

„Nu mi-aş fi putut imagina un parteneriat mai bun”, a continuat ea. „Scrierea acestei cărţi a fost o provocare uriaşă pentru mine, iar faptul că este recunoscută în acest mod este cu adevărat incredibil”. 

Publicată în luna mai a anului trecut în Statele Unite, cartea „Meet Me at the Lake” a devenit imediat un bestseller, fiind vândută în 37.000 de exemplare la o săptămână de la lansare. The Independent relatează că această carte a ajuns în fruntea listei de bestselleruri a The New York Times.

Presa britanică notează, de asemenea, că editorul său, Penguin Random House, este acelaşi cu cel al cărţii „The Substitute”, autobiografia prinţului Harry publicată în ianuarie.

Nu se ştie cu exactitate cât au plătit Harry şi Meghan pentru drepturile de autor ale romanului. Potrivit experţilor contactaţi de The Sun, ar putea fi vorba de 3 milioane de lire sterline, adică aproximativ 3,5 milioane de euro.

După cum a remarcat presa britanică, „Meet Me at the Lake” prezintă unele asemănări curioase cu viaţa soţilor Sussex. Romanul spune povestea de dragoste a doi tineri de treizeci de ani, iar unul dintre personaje şi-a văzut o rudă murind într-un accident de maşină când era copil.

De asemenea, intriga este plasată în apropiere de Toronto, unde Meghan Markle a locuit mai mulţi ani în timp ce juca în serialul „Suits”. „Temele din această carte i-au cuplat pe cei doi, care au ales să facă din ea prima lor adaptare pentru Netflix”, notează o sursă apropiată soţilor Sussex.

Achiziţionarea drepturilor pentru „Meet Me at the Lake” ar putea da un impuls relaţiei dintre Harry şi Meghan şi Netflix, mai ales că contractul cuplului cu Spotify s-a încheiat mai devreme.

La sfârşitul lunii iunie, Wall Street Journal a sugerat că platforma de streaming video era nemulţumită de contractul cu cuplul, în valoare estimată de 100 de milioane de dolari şi valabil până în 2025. Motivul: o multitudine de proiecte anulate sau respinse şi lipsa de experienţă a lui Harry şi Meghan.

„Parteneriatul nostru cu Archewell Productions este foarte important pentru noi”, a declarat ulterior un purtător de cuvânt al Netflix, referindu-se la colaborarea platformei cu fundaţia şi compania de producţie a lui Meghan şi Harry.

El a subliniat că „Harry & Meghan”, serialul documentar în care cuplul şi-a rezolvat neînţelegerile cu coroana, „a avut cel mai bun început pentru un documentar din istoria Netflix”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.