Televiziunea Happy Channel va difuza cel de-al treilea sezon al serialului ”Costume/ Suits”, în care joacă iubita prinţului Harry al Marii Britanii, actriţa americană Meghan Markle, începând de miercuri, de la 23.50.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Serialul ”Costume/ Suits”, care va fi difuzat de luni până vineri, urmăreşte aventurile unui tânăr cu potenţial care, deşi nu a absolvit facultatea, a ajuns să lucreze la una dintre cele mai bune firme de avocatură din New York, potrivit Happy Channel.

Din distribuţia serialului nominalizat la TV Guide Awards, People's Choice Awards şi ALMA Awards fac parte actorii Gabriel Macht  (Harvey Specter), Patrick J. Adams (Mike Ross), Rick Hoffman (Louis Litt), Meghan Markle (Rachel Zane), Sarah Rafferty (Donna Paulsen) şi Gina Torres (Jessica Pearson).

Serialul, creat de Aaron Korsh, a avut premiera în iunie 2011 şi a ajuns la sezonul al şaselea, care a fost lansat în luna iulie a acestui an.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.