Gwen Stefani, Madonna şi Missy Elliott se numără între artiştii invitaţi pe albumul „Future Nostalgia” remixat al cântăreţei britanice Dua Lipa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Lansat în primăvara acestui an, „Future Nostalgia” - al doilea disc al cântăreţei - este considerat unul dintre cele mai bune albume pop ale anului. El se regăseşte şi între discurile nominalizate pentru Mercury Prize.

Dua Lipa a anunţat pe Twitter că toate piesele de pe album au fost remixate în colaborare cu DJ Blessed Madonna şi vor fi lansate, sub numele „Club Future Nostalgia: The Remix Album”, pe 21 august.

Înainte cu o săptămână va fi lansat single-ul „Levitating”, colaborare cu Madonna şi Missy Elliott, iar Mark Ronson a remixat „Physical”, pentru care cântăreaţa britanică a colaborat acum cu Gwen Stefani.

Aceştia sunt câţiva dintre artiştii invitaţi pe albumul de remixuri. Este vehiculat că lista îi cuprinde şi pe Miley Cyrus şi Normani.

Dua Lipa, născută pe 22 august 1995 într-o familie albaneză originară din Kosovo, deţine în palmares două trofee Grammy şi trei Brit Awards, între altele.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.