La un an de la guvernare, Europa FM a făcut apel la tradiţia românească a ”tăierii de moţ”, când copiii în vârstă de un an aleg de pe o tavă mai multe obiecte, care ar fi sunt un semn al meseriei pe care copilul o va alege la maturitate, invitându-l pe premierul Dacian Cioloş să aleagă trei obiecte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Premierul Dacian Cioloş a fost invitat de Anca Grădinaru să aleagă de pe o tavă pe care se aflau un telefon, ”cheile de la Palatul Victoria”, bani, card bancar, o şurubelniţă şi o pană de scris.

Dacian Cioloş a ales un singur obiect: telefonul şi a explicat şi motivul.

”O să iau doar un obiect. Fiecare dintre ele pot fi analizate, dar cred că e un element care rămâne în cheie în continuare. Dincolo de profesionalism, în guvernare e foarte important să fii transparent, să fii deschis şi să poţi să comunici”, a declarat Dacian Cioloş.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.