Celebrele grupuri vocale ruseşti Turesky Choir şi Soprano concertează pentru prima dată la Cluj-Napoca în cadrul unui eveniment muzical unic, intitulat Unity Songs. Concertul va avea loc sâmbătă, 26 iunie, în Piaţa Unirii din Cluj, începând cu ora 19.30 şi face parte din cadrul turneului mondial cu acelaşi nume ce traversează peste 21 de ţări.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Accesul publicului la concerteste gratuit în limita locurilor disponibile şi în baza unei rezervări online prealabile obţinute de pe platforma online eventim.ro.

Programul concertului Unity Songs include cele mai îndrăgite melodii din repertoriul muzicii ruseşti: de la preferatele tuturor, precum „Katyusha” şi „Smuglyanka Moldavanka”, până la muzica legendară „Alarm Bells of Buchenwald” sau „What Do You Know About War”. De asemenea, în semn de apreciere pentru ţara gazdă a evenimentului, artiştii vor interpreta şi melodii în limba naţională.

Unity Songs este un proiect al guvernului Moscovei susţinut de Ministerul Afacerilor Externe al Federaţiei Ruse şi Fundaţia Caritabilă „Common Cause” al cărui scop este menţinerea legăturilor dintre diferite timpuri şi generaţii.

În perioada anilor 2018-2020, au avut loc concerte în pieţele centrale din 16 ţări (Israel, SUA, Canada, Germania, Franţa, Republica Cehă, Ungaria, Polonia, Austria, Italia, Rusia, Belarus, Slovenia, China, Slovacia şi Bulgaria). Fiecare a avut drept scop susţinerea legăturilor culturale şi consolidarea prieteniei dintre capitalele lumii.

Concertul „Unity Songs”, ce va avea loc pe 26 iunie 2021, în Piaţa Unirii din Cluj-Napoca, va fi organizat în conformitate cu regulile şi condiţiile actuale, impuse de pandemia virusului Covid-19. Organizatorii vor asigura măsurile de igienă şi distanţare. Accesul publicului la eveniment este gratuit, pe baza unei rezervări obţinute de pe platforma online eventim.ro şi cu prezentarea unui document din care să reiasă că este respectată una dintre condiţiile următoare: vaccin împotriva virusului SARS-CoV-2 (10 zile de la finalizarea schemei complete de vaccinare); rezultat negativ al unui test RT-PCR, nu mai vechi de 72 de ore; rezultat negativ certificat al unui test antigen rapid, nu mai vechi de 72 de ore; persoane care se află în perioada cuprinsă între a-15-a şi a 19-a zi ulterioară confirmării infectării cu SARS-CoV-2; minorii vor fi exceptaţi de la prezentarea acestor dovezi medicale, dar cei cu vârsta de peste 5 ani vor fi obligaţi să poarte mască.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.