Pink Floyd Legend, grupul tribut cu cel mai mare succes în interpretarea muzicii legendarei trupe britanice Pink Floyd, concertează pentru prima dată în România. Show-ul de succes „Atom Heart Mother” va avea loc pe 31 iulie, la Arenele Romane din Bucureşti, începând cu ora 20.00.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Axat pe interpretarea completă a celebrei suite „Atom Heart Mother” pentru cor şi orchestră, acest spectacol poate fi definit din toate punctele de vedere ca un adevărat „Pink Floyd Show”.

În concertul de la Bucureşti, Pink Floyd Legend va evolua pe scenă alături de membrii corului şi orchestrei simfonice a Filarmonicii „Paul Constantinescu” din Ploieşti, într-o formulă extinsă cu peste 80 de muzicieni profesionişti. Întreaga producţie concertistică va fi conturată vizual prin retroproiecţii pe un ecran circular de mari dimensiuni, efecte scenografice speciale şi lumini laser.

Pink Floyd Legend este prima trupă din lume care a susţinut această capodoperă concertistică într-un turneu internaţional. „Atom Heart Mother” a fost lansat în anul 1970, programul muzical fiind susţinut de cor şi orchestră simfonică. Din 2008 şi până în prezent, show-ul Atom heart Mother, susţinut de Pink Floyd Legend, s-a bucurat de fiecare dată de reprezentaţii sold-out şi a fascinat deopotrivă publicul şi criticii muzicali.

Graţie realizării unor spectacole perfecte, rod al studierii aprofundate a partiturilor şi a concertelor live ce poartă semnătura legendarei trupe rock Pink Floyd, punerea în scenă a tuturor producţiilor tribut - Pink Floyd Legend asigură publicului experienţa memorabilă a unui spectacol total.

Trupa a luat naştere în 2005, iar astăzi este recunoscută ca fiind trupa de origine italiană capabilă să aducă cel mai bun tribut muzicii Pink Floyd, în fiecare dintre spectacolele pe care le prezintă publicului din întreaga lume.

Componenţa trupei Pink Floyd Legend: Fabio Castaldi – bass şi voce, Alessandro Errichetti – chitară şi voce, Simone Temporali – clape şi voce, Emanuele Esposito – tobe, Paolo Angioi – chitară şi voce, Maurizio Leoni – saxofon, iar Nicoletta Nardi, Giorgia Zaccagni şi Sonia Russino – backing vocals.

Biletele pot fi achiziţionate de pe mtimentertainment.ro, în format electronic de pe Iabilet.ro , din magazinele Flanco, Metrou- Unirii 1, Magazinul Muzica, IQ BOX, pe terminalele Selfpay dau din reţeaua Eventim.ro . Preţul unui bilet variază în funcţie de categoria de loc, între 70 lei şi 200 lei.

Pentru biletele "cu loc" accesul în locaţie se va face prin zonele laterale ale arenei, iar pentru posesorii biletelor din zona Teren, accesul se va face pe la porţile Arenelor Romane din parc.

Spectatorii vor avea acces numai în zona care corespunde categoriei de loc pentru care au optat la achiziţionarea biletului. Copiii sub 10 ani, beneficiază de acces gratuit doar în zona Teren (nu şi pe scaune), cu condiţia să fie însoţiţi de un adult, posesor de bilet valabil.

În cazul participării la eveniment cu copii ce au vârsta sub 10 ani, se recomandă protejarea auzului prin utilizarea căştilor speciale. Volumul este puternic şi poate afecta auzul copiilor. Se recomandă, de asemenea, respectarea orei de acces în locaţia evenimentului. Pentru evitarea aglomerării, spectatorii sunt rugaţi să ajungă mai devreme.

Accesul cu umbrele este interzis. Utilizarea camerelor foto/video nu este permisă.

Concertul va începe la ora 20:00, iar accesul publicului în locaţie se va face începând cu ora 19:00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.