Cei şapte membri ai grupului sud-coreean k-pop BTS au anunţat "o lungă perioadă de repaus şi relaxare" fără concert, potrivit agentului lor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Această vacanţă, pe care agenţia Big Hit Entertainment o prezintă drept prima a grupului de la înfiinţarea sa acum şase ani, nu ar trebui să dureze mai mult de câteva săptămâni căci pe 11 octombrie este prevăzut un concert în Arabia Saudită. 

BTS (Bangtan Sonyeondan) este un fenomen muzical planetar. Este primul grup de k-pop care a ajuns în topul vânzărilor din Statele Unite şi Marea Britanie şi a avut concerte sold-out în Los Angeles, Chicago, Londra şi Paris. 

Trupa, fondată în Seul, în 2013, a lansat până în prezent şase albume de studio. În luna aprilie, BTS a egalat performanţa The Beatles, cu trei discuri pe primul loc în Billboard 200 în mai puţin de un an.

viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.