Grupul scoţian Texas a anunţat că va lansa la finalul lunii mai al zecelea album de studio, intitulat „Hi”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Ştim că a trecut ceva vreme, dar ne bucuăm să anunţăm că al zecelea album de studio al nostru, «Hi», va fi lansat pe 28 mai”, se arată în anunţul publicat pe Facebook. „Albumul a apărut după ce, iniţial, plănuiam să lansăm un album pe care l-am găsit recent, dar lucrând la vechile înregistrări ne-a inspirat să începem să scriem şi să înregistrăm noi cântece. Suntem atât de nerăbdători să îl ascultaţi şi abia aşteptăm să ieşim şi să cântăm pentru voi curând”.

Single-ul care dă titlul albumului a fost lansat, alături de o versiune cu Wu-Tang Clan şi un videoclip, în luna decembrie a anului trecut.

Grupul pop-rock Texas a fost fondat în Glasgow, în 1986, de chitaristul şi compozitorul Johnny McElhone şi de solista Sharleen Spiteri.

A debutat discografic cu „Southside”, în 1989. Albumul, certificat cu aur în Marea Britanie, cuprinde câteva dintre cele mai cunoscute piese ale trupei - „I Don't Want a Lover", „Everyday Now” şi „Prayer for You”.

Discul a fost urmat de albumele „Mothers Heaven” (1991), „Ricks Road” (1993) şi „White on Blonde” (1997), acesta din urmă fiind cel mai de succes al trupei, cu peste 1,8 milioane de exemplare vândute doar în Marea Britanie. Discografia Texas este completată de „The Hush” (1999), „Careful What You Wish For” (2003), „Red Book” (2005), „The Conversation” (2013), compilaţia „Texas 25” (2015) şi „Jump on Board” (2017).

„The Conversation” a fost promovat şi la Bucureşti, într-un concert care a avut loc la festivalul B'Estfest.

Grupul a fost, între altele, nominalizat de cinci ori la BRIT Awards şi palmaresul său cuprinde un trofeu Ivor Novello.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.