Grupul mexican RBD, alcătuit din cântăreţii şi actorii Anahi, Maite Perroni, Christian Chavez si Christopher Von Uckermann, a anunţat organizarea unui eveniment virtual, „Ser O Parecer”, pe 26 decembrie, după 12 ani de la ultimul concert susţinut.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Evenimentul virtual va începe la ora României 18:00 şi va dura 6 ore. Pe parcursul programului, fanii pot participa prin încărcarea de videoclipuri făcute de ei, dar şi a altor amintiri, pe site-ul seroparecer.world.

De la ora României 02:00, va începe concertul pentru care biletele vor putea fi cumpărate de pe acelaşi site.

Albumele live lansate de grup - „Generación RBD en Vivo”, „Live in Hollywood”, „Tour Celestial 2007. Hecho en España” şi „Live In Brasilia” - sunt disponibile pe platformele de streaming.

CD-ul si DVD-ul „Tour Generación RBD En Vivo” au fost lansate în timpul primului turneu al grupului, pe 19 iulie 2005. Au primit atât discul de platină, cât şi de aur, în Mexic, discul de platină în SUA, şi de aur, în Spania.

Acesta a fost al patrulea turneu vândut cel mai rapid în anul respectiv, cu peste 4,7 milioane de spectactori.

„Live In Hollywood”, al doilea album live lansat de RBD, a fost înregistrat în timpul primului concert în Los Angeles, în 2006, la care au participat 65.000 de oameni, parte din seria de concerte „Tour Generacion”, şi a fost premiat cu discuri de aur şi platină.

Al treilea material live, „Tour Celestial 2007. Hecho en Espana”, a fost înregistrat pe stadionul din Madrid, în faţa a peste 40.000 de spectatori, iar „Live in Brasilia” a fost filmat în ziua aniversarii capitalei braziliene, eveniment la care a fost invitat şi preşedintele Luiz Inacio Lula da Silva.

În plus, pe 4 octombrie este sărbătorita Ziua Internaţională RBD, iar fanii care se vor înregistra pe seroparecer.world vor primi câte un link unic.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.