Grupul britanic Massive Attack şi-a închis pagina de Facebook, miercuri, în contextul scandalului generat de Cambridge Analytica, societate care a fost acuzată că a cules - în mod ilegal - datele a 50 de milioane de utilizatori ai platformei de socializare.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În contextul nerespectării intimităţii utilizatorilor (de către Facebook, n.r.), a lipsei de transparenţă şi a neasumării răspunderii – Massive Attack se va retrage temporar de pe Facebook. Sperăm sincer ca Facebook să îşi schimbe politicile, pentru remedierea acestor probleme”, a anunţat grupul britanic.

Massive Attack le-a sugerat fanilor să consulte website-ul grupului pentru noutăţi, în perioada în care lipsesc de pe platforma de socializare Facebook.

Grupul britanic Massive Attack va concerta, pe 21 iunie, la Arenele Romane din Bucureşti.

Biletele se găsesc în reţeaua Eventim. Potrivit organizatorilor, Phoenix Entertainment, a fost pus în vânzare pachetul „The Voodoo Ticket”, la preţul de 170 lei, care oferă acces prioritar, o băutură şi un cadou. După epuizarea pachetelor promoţionale, vor fi disponibile bilete de acces general, fără beneficii suplimentare, la preţul de 170 lei. În ziua concertului, preţul unui bilet va fi 190 de lei.

Massive Attack a mai concertat în România în 2008 şi 2010.

Grupul a fost fondat de Robert "3D" Del Naja şi Grant "Daddy G" Marshall, în 1988, în Bristol. Recunoscuţi ca pionerii iniţiatori ai stilului trip-hop şi ca una dintre cele mai inovatoare şi mai influente trupe ale generaţiei lor, cei de la Massive Attack au lansat în cei 20 de ani de carieră cinci albume de studio, două EP-uri, 16 single-uri, o compilaţie şi 2 coloane sonore, vândute în mai mult de 10 milioane de exemplare în toată lumea.
De-a lungul timpului, trupa a avut colaborări cu nume de marcă ale industriei muzicale printre care Madonna, David Bowie, Tracey Thorn, Elizabeth Fraser (Cocteau Twins), Sinead O’Connor, Damon Albarn (Blur), Horace Andy, Tricky, Shara Nelson, Neneh Cherry sau Martina Topley-Bird.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.