Grupul britanic de muzică pop The Spice Girls se reuneşte, a declarat Mel B, luni, într-o emisiune la ITV, citată de Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cântăreaţa în vârstă de 43 de ani, cunoscută mai ales ca Scary Spice, a declarat într-o emisiune tv că toate cele cinci membre ale trupei au fost de acord cu reunirea. 

"Cu siguranţa ne reunim", a spus ea în emisiunea Loose Woomen de la ITV. 

Celelalte patru membre ale grupului sunt Victoria Beckham (Posh Spice), Melanie Chisholm (Sporty Spice), Emma Bunton (Baby Spice) şi Geri Horner, fostă Geri Halliwell (Ginger Spice).

"Suntem surori şi tot ceea ce am trăit a fost uimitor, strălucitor, aşa că ne vom reuni", a spus luni Mel B. "A fost una mai dificilă (Beckham), dar se va alătura", a adăugat ea. 

Format în 1994, grupul a înregistrat vânzări de peste 10 milioane de albume în carieră, având piese de succes precum  "Wannabe" şi "Say You’ll Be There" în fruntea topurilor din toată lumea. 

Halliwell a părăsit grupul în 1998, iar celelalte au continuat cariere separate după lansarea albumului "Forever", în 2000. 

Trupa s-a reunit pentru un turneu în 2007-2008. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.