Actorii Goldie Hawn şi partenerul ei de viaţă Kurt Russell, care au o relaţie de peste 34 de ani, dar nu s-au căsătorit niciodată, au primit stele pe Walk of Fame din Hollywood în cadrul unei ceremonii comune ce a avut loc joi, informează Reuters.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În discursul de mulţumire pentru această distincţie, actriţa Goldie Hawn a dezvăluit invitaţilor prezenţi la ceremonie că şi-a dorit întotdeauna o viaţă normală.

Kurt Russell a dedicat steaua de pe Walk of Fame partenerei sale de viaţă, Goldie Hawn.

La eveniment au fost prezenţi numeroase nume mari de la Hollywood, precum fiica la fel de celebră a cuplului, Kate Hudson, regizorul Quentin Tarantino şi actriţa Reese Witherspoon.

Atât Goldie Hawn, cât şi Kurt Russell vor putea fi văzuţi pe marile ecrane în luna mai - Goldie Hawn în comedia ”Snatched”, iar Kurt Russell în filmul SF ”Guardians of Galaxy Vol.2”.

Goldie Hawn, în vârstă de 70 de ani şi Kurt Russell, 65 de ani, nu s-au căsătorit niciodată şi au relaţie care a început în 1983.

În cinematografie, Goldie Hawn a primit pentru rolul din filmul "Floarea de cactus" (1969), Premiul BAFTA pentru cea mai bună prestaţie feminină, Globul de Aur în 1970 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar şi Oscarul în 1970 pentru Cea mai bună actriţă într-un rol secundar, precum şi o nominalizare la Globurile de Aur pentru cea mai promiţătoare actriţă, în anul 1970.

Nominalizat la Globurile de Aur, actorul Kurt Russell este cunoscut pentru rolurile jucate în filme ca ”Cei opt ticăloşi/ The Hateful Eight” (2015) şi  ”Maşina morţii/ Death proof” (2007), de Quentin Tarantino, ”Vanilla sky” (2001), de Cameron Crowe, ”Tango & Cash” (1989), de Andrey Konchalovskiy, unde joacă alături de Sylvester Stallone, şi ”Tequila Sunrise” (1988), regizat de Robert Towne. Născut pe 17 martie 1951, Kurt Russell a primit o nominalizare la Globurile de Aur pentru rolul din ”Silkwood” (1983), în regia lui Mike Nichols.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.