Mattel a lansat joi o păpuşă Barbie după chipul Gloriei Estefan, pentru a marca 65 de ani de la naşterea artistei şi succesul ei din 1989 "Get on Your Feet", potrivit Billboard.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt onorată să colaborez cu Barbie pentru a crea o păpuşă care să-mi semene, mai ales când sunt la cea de-a 65-a aniversare a mea şi chiar înainte de Hispanic Heritage Month", a declarat ea pentru Billboard. 

"Când mi-am creat păpuşa Barbie împreună cu echipa, am vrut să mă asigur că rămân fidelă rădăcinilor mele multiculturale - şi cred că tocmai asta am făcut", a mai spus ea. 

Barbie de colecţie se vinde cu 55 de dolari şi este disponibilă pe Amazon, Target şi MattelCreations.com. Lansarea păpuşii Barbie a lui Estefan vine înaintea Lunii Naţionale a Patrimoniului Hispanic, care este sărbătorită între 15 septembrie - 15 octombrie.

Inspirată de garderoba anilor '80 din videoclipul muzical "Get on Your Feet" care a câştigat premiul Grammy, Barbie Gloria Estefan este îmbrăcată într-o jachetă neagră cu detalii aurii, colanţi negri acceasorizaţi cu un lanţ auriu în talie şi până la coapsă, cizme cu imprimeu leopard. Păpuşa are şi un microfon decorat cu dantelă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.