Asociaţia Presei Străine de la Hollywood (Hollywood Foreign Press Association, HFPA) încearcă să găsească un mod de a recunoaşte realizările anului în film şi televiziune, în ciuda faptului că NBC a decis că nu va transmite ceremonia de anul viitor a decernării Globurilor de Aur.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit unei surse citate de Variety, „HFPA plănuieşte să recunoască performanţele din 2021 pentru a sărbători la a 79-a gală Globurile de Aur munca importantă din industrie din acest an care trece”.

Până la acest moment, nu există informaţii legat de forma pe care ar putea-o avea ceremonia.

Vineri, studiourile au primit o scrisoare cu regulile de eligibilitate pentru a 79-a ediţie a galei Globurilor de Aur. Aparent, accentul este pus pe interpretare. 

Este speculat că Globurile de Aur ar putea fi acordate sub forma unei conferinţe de presă, aşa cum a fost cazul în 2008, când gala a fost afectată de greva scenariştilor.

NBC a anunţat în luna mai că nu va transmite gala din 2022, după o serie de dezvăluiri legat de lipsa diversităţii şi de regulile din cadrul organizaţiei care acordă trofeele.

HFPA a făcut o serie de reforme, iar cel mai recent a adăugat 21 de noi membri, cu drept imediat de vot.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.