Actriţa Gina Carano, care a fost concediată din serialul „The Mandalorian” după ce a publicat online mai multe mesaje controversate, acuză Disney şi Lucasfilm de „intimidare” şi spune că va lupta cu asta.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La începutul lunii februarie, a fost anunţat că Gina Carano nu va reveni în serialul „The Mandalorian” al Disney Plus după ce a publicat un mesaj pe reţelele de socializare în care sugera că să fii republican astăzi este ca şi cum ai fi evreu în timpul Holocaustului.

Într-un comunicat, Lucasfilm a transmis că „postările ei din social media care denigrează oamenii pe baza identităţilor culturale şi religioase sunt aberante şi de neacceptat”.

Carano s-a apărat într-un interviu acordat „The Ben Shapiro Show”: „Am văzut intimidarea care are loc. Mă voi scufunda luptând”. 

Fosta luptătoare MMA a făcut o paralelă cu strategia de luptă a boxerilor: „Simt că Disney sau Lucasfilm sau cine este, poate doar anumiţi oameni din companie, m-au vânat în ultimele nu ştiu câte luni şi se poate simţi asta”.

Carano i-a spus lui Shapiro că postarea ei vorbea despre cum „oamenii se distrug unii pe alţii”.

„Credeam că va aduce oamenii laolaltă. Am crescut odată cu această experienţă. Nu este corect faţă de comunitatea ecreiască să arunci asta aşa. Dacă spui cuvântul nazist sau numeşti pe cineva nazist, trebuie să ai ceva mai mult respect... aşa că înţeleg asta. Iubesc pe toată lumea. Nu sunt o persoană duşmănoasă”.

Ea a spus că a aflat că nu va reveni în serial de pe reţelele de socializare, şi nu direct de la Disney sau Lucasfilm.

Nu a fost prima dată când Carano, care a jucat rolul Cara Dune în „The Mandalorian”, s-a aflat în centrul unei controverse pe reţelele de socializare pentru comentariile ei politice. În luna noiembrie, ea a ironizat pe Twitter purtarea măştii în contextul pandemiei şi a sugerat, în mod fals, că alegerile prezidenţiale au fost fraudate.

„Căutau de două luni un motiv pentru a o concedia, iar astăzi a fost ultima picătură”, a declarat la acel moment, pentru THR, o sursă apropiată Lucasfilm.

Serialul „The Mandalorian”, nominalizat la ediţia de anul acesta a Globurilor de Aur, a fost lansat pe Disney Plus în noiembrie 2019 şi a ajutat la obţinerea de către serviciul de streaming a unui număr important de abonaţi. Personajul Cara Dune a devenit rapid unul dintre preferatele fanilor universului „Star Wars”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.