Actorul Gerard Butler va colabora din nou cu regizorul Ric Roman Waugh pentru un lungmetraj de acţiune, „Kandahar”, care va fi filmat în Orientul Mijlociu, scrie The Hollywood Reporter.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cei doi au mai colaborat la „Angel Has Fallen” (2019) şi „Greenland”, finalizat anul acesta.

Waugh va regiza „Kandahar” după un scenariu pe care l-a scris împreună cu fostul ofiţer de informaţii Mitchell LaFortune.

Bazat pe experienţele lui LaFortune în Afganistan, în timpul în care a izbucnit scandalul Edward Snowden, filmul îl are în centru pe Butler, ca agent CIA sub acoperire în Orientul Mijlociu, ale cărui misiune şi identitate sunt expuse. Prins pe teritoriu ostil, el trebuie să găsească o cale de scăpare împreună cu translatorul său. 

„Kandahar” va fi produs de Basil Iwanyk şi Erica Lee de la Thunder Road Films, de Alan Siegel şi de Butler de la G-Base’s şi de Christian Mercuri de la Capstone Group.

Rob Moran va fi producător executiv împreună cu Brendon Boyea şi Jonathan Fuhrman.

Proiectul este prezentat la Virtual Cannes Market, care a debutat luni. Filmările principale vor avea loc în Orientul Mijlociu.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.