Animaţia "DC League of Super-Pets/ Gaşca Animăluţelor DC", pentru care şi-au împrumutat vocile Keanu Reeves, Kevin Hart, Dwayne Johnson, Kate McKinnon, John Krasinski, a debutat pe primul loc la box office-ul românesc de weekend.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nedespărţiti, Krypto Super-Câinele şi Superman sunt doi buni prieteni care împărtăşesc aceleaşi superputeri şi luptă împotriva criminalităţii în Metropolis. Când Superman şi restul Ligii Justiţiei sunt răpiţi, Krypto trebuie să convingă un grup de animale fără stăpân, Ace câinele, PB porcul cu burtă, Merton ţestoasa şi Chip veveriţa - să-şi stăpânească puterile recent descoperite şi să-l ajute să-i salveze pe supereroi.

Filmul, regizat de Jared Stern, Sam Levine, a fost văzut de 36.217 de spectatori şi a generat venituri de 800.407 de lei. 

"Thor: Love and Thunder/ Thor: Iubire şi tunete" a coborât pe locul secund, în al patrulea weekend de la debut, cu încasări de 478.820 de lei, potrivit datelor cinemagia.ro. 

"Minions: The Rise of Gru/ Minionii 2" a coborât două locuri, până pe trei, în al cincilea weekend de la premieră. Filmul a fost văzut în cinematografe de 17.503 de spectatori şi a adunat 368.572 de lei din vânzarea de bilete. 

Filmul horror "Orphan: First Kill/ Orfana: Îngerul morţii", regizat de William Brent Bell", a debutat pe locul patru în clasament, după ce a fost văzut de 12.903 de spectatori şi a avut încasări de 300.906 de lei. 

"Top Gun: Maverick" a coborât trei locuri, până pe cinci, în al zecelea weekend de la lansare. Blockbusterul cu Tom Cruise a generat venituri de 243.552 de lei. 

Topul este completat de "Jurassic World: Dominion/ Jurassic World: Dominaţia" (încasări de 151.402 de lei), "Elvis" (încasări de 111.363 de lei), "Telefonul negru" (încasări de 92.244 de lei), "Lighyear" (venituri de 31.856 de lei).

Documentarul "Pentru mine tu eşti Ceauşeascu" în regia lui Sebastian Mihăilescu a debutat pe locul zece în top. Filmul, care aduce în faţa camerei tineri între 15 şi 22 de ani, provenind din medii diferite, care participă la audiţii pentru rolul lui Nicolae Ceauşescu în tinereţe, la mijlocul anilor 1930, încercând să găsească motivaţia din spatele acţiunilor sale, a fost văzut de 1.963 de spectatori în săli şi a avut încasări de 19.410 de lei. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.