HBO a anunţat lansarea The Iron Anniversary, sărbătoare de o lună care va marca zece ani de la premiera serialului „Game of Thrones”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Incluse în aniversare sunt o pagină web interactivă „Game of Thrones” pe HBO Max şi un „MaraThrone” al episoadelor primului sezon, iar Warner Bros. Consumer Products lansează o nouă linie care cuprinde un ou imperial Fabergé unic, un tip de bere inspirat de serial şi o colecţie de figurine Funko Pop.

Pagina web dedicată va cuprinde o introducere în lumea GOT şi a personajelor, iar utilizatorii pot urmări 150 de interviuri cu membrii echipei, înregistrări din spatele camerelor de filmare, trailere şi alte clipuri.

Maratonul „GOT 1” va fi difuzat pe HBO 2 pe 10 aprilie. Fanii vor fi încurajaţi să vizioneze diverse colecţii ale serialului pe HBO Max, cu scopul de a fi strânşi bani pentru diverse cauze caritabile, precum Women for Women International, World Central Kitchen, Conservation International, International Rescue Committee (IRC), UNICEF, FilmAid International, SameYou, Royal Mencap Society, National Urban League şi The Trevor Project.

„Game of Thrones” a fost lansat în 2011 şi s-a încheiat, opt sezoane mai târziu, în 2019. Este cel mai de succes serial al HBO, care pregăteşte mai multe producţii derivate, bazate pe scrierile lui George R.R. Martin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.