Prezentatorul galei Oscar 2018, Jimmy Kimmel, a premiat cu un skijet câştigătorul care a avut cel mai scurt discurs de acceptare a unui trofeu, acesta revenindu-i designerului de costume Mark Bridges, scrie hollywoodreporter.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Bridges a câştigat trofeul Oscar la categoria „Cele mai bune costume”, pentru filmul „Phantom Thread”.

Potrivit lui Jimmy Kimmel, prima gală Oscar a durat doar 15 minute, dar „toată lumea s-a plâns” şi atunci.

Anunţând concursul pentru „cel mai scurt discurs de acceptare a premiului”, Kimmel a glumit spunând că dacă se va ajunge la egalitate, skijet-ul va fi câştigat de Christopher Plummer.

Pe parcursul galei, Kimmel le-a amintit participanţilor despre acest concurs. După ce Sam Rockwell a acceptat premiul la categoria „cel mai bun actor într-un rol secundar” (pentru interpretarea în filmul „Three Billboards Outside Ebbing, Missouri”), Kimmel a anunţat că acesta a stabilit un record al serii – de un minut şi 29 de secunde.

După ce a fost acordat ultimul premiu Oscar, Kimmel a încheiat show-ul anunţându-l pe Mark Bridges drept câştigător al concursului pentru cel mai scurt discurs de acceptare a unui trofeu. Bridges a susţinut un discurs de aproximativ 30 de secunde. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.