Gala premiilor Goya, acordate de Academia spaniolă de film, va avea loc anul viitor la Valencia şi va fi a patra oară consecutiv când ceremonia va fi ţinută în afara Madridului, unde forul îşi are sediul şi unde evenimentul a avut loc de la prima ediţie, în 1986.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

După ce anul acesta a fost amânată câteva săptămâni din cauza pandemiei, Academia va reveni pentru cea de-a 36-a ediţie la calendarul obişnuit şi va organiza gala pe 12 februarie.

 Anul acesta ceremonia a avut loc fără public, din cauza restricţiilor impuse în contextul crizie sanitare, iar în 2022 el este aşteptat din nou în sală.

O schimbare va fi reprezentată de faptul că evenimentul va fi prezentat de mai multe personalităţi din industria spaniolă de film şi televiziune.

Lungmetrajul „Las niñas”, în care regizoarea Pilar Palomero spune povestea fetelor din generaţia spaniolă a anilor 1990, a fost marele câştigător al celei de-a 35-a ediţii a galei premiilor Goya, care a avut loc sub forma unui program de televiziune.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.