Gala premiilor Gopo, programată să aibă loc pe 24 martie la Teatrul Naţional din Bucureşti, este amânată în contextul măsurilor de prevenţie şi restricţiilor impuse de evoluţia epidemiei COVID-19, au anunţat miercuri organizatorii, Asociaţia pentru Promovarea Filmului Românesc şi Asociația Film și Cultură Urbană.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Duminică, organizatorii au transmis pentru News.ro că vor lua toate măsurile necesare impuse de autorităţi în contextul extinderii epidemiei de coronavirus.

Acum, gala ce onorează realizările cinematografiei româneşti din anul anterior şi care angrenează deosebite eforturi financiare şi logistice a fost amânată pentru o dată ce va fi anunţată curând.

„Vom reveni cu detalii imediat ce vom stabili noua dată de desfăşurare a evenimentului”, au spus organizatorii.

Procesul de votare pentru premiile Gopo, ce implică peste 600 de specialişti din industria cinematografică, va continua, iar data limită va fi comunicată ulterior.

În prezent, epidemia Covid-19 afectează industriile creative din întreaga lume. „Suntem alături de toate asociaţiile independente şi instituţiile culturale din România în această criză, obiectivele noastre comune fiind siguranţa participanţilor, grija faţă de ceilalţi şi perpetuarea unui comportament responsabil”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.