Gala Oscar a fost parodiată în emisiunea americană de satiră „Saturday Night Live” („SNL”), cu premii acordate „celor mai buni hărţuitori”, în contextul scandalurilor sexuale care au marcat Hollywoodul în ultima vreme.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit hollywoodreporter.con, „SNL” a parodiat gala Oscar cu o seară înainte ca aceasta să aibă loc, prezentând gala „The Grabbies Awards”, organizată de „Academia Hărţuirii Sexuale de la Hollywood”.

Statuetele Oscar au fost înlocuite în acest scheci prezentat în emisiune cu „mâini” din aur, făcând referire la acuzaţiile lansate de mai multe vedete potrivit cărora au fost atinse în mod nepotrivit de personalităţi influente din industrie.

Cecily Strong a jucat rolul unei prezentatoare pe covorul roşu al ceremoniei, căreia i s-au alăturat mai mulţi coprezentatori.

Aceştia au fost schimbaţi de mai multe ori, din cauza apariţiei unor scandaluri sexuale care îi vizau.

Alex Moffat a interpretat rolul unui bărbat nominalizat la premiul pentru „actorul cel mai cunoscut pentru obiceiul de a atinge în mod nepotrivit alte persoane”, iar Pete Davidson a interpretat un personaj nominalizat pentru „cel mai deschis halat”.

„Mulţumesc subiectului legat de arme că a captat atenţia publicului, lăsând în urmă problema hărţuirii”, a spus personajul lui Pete Davidson.

Charles Barkley a interpretat un personaj nominalizat pentru „cel mai bun mod în care nu şi-a cerut scuze”. 

Emisiunea „Saturday Night Live” a mai inclus anterior scheciuri având ca temă mişcarea „#MeToo” împotriva hărţuirii sexuale.

Cea de-a 90-a gală a premiilor Oscar va avea loc duminică şi va fi găzduită de vedeta de televiziune Jimmy Kimmel.

Ceremonia, care va avea loc la Dolby Theatre din Hollywood, Los Angeles, va fi difuzată în România în direct şi în exclusivitate, în noaptea dintre duminică şi luni, de Digi24 şi Digi Film.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.