Gala Kids’ Choice Awards 2018, care a avut loc sâmbătă, a fost marcată de mişcarea „March for Our Lives”, organizată de supravieţuitori ai atacului armat de la un liceu din Parkland, Florida. Prezentatorul, John Cena, a salutat elevii din spatele acestei acţiuni, iar Millie Bobbie Brown, care a fost desemnată artista de televiziune preferată, şi-a dedicat premiul victimelor de la acea şcoală, scrie Variety.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„În întreaga lume, copiii şi-au făcut vocile auzite în incredibila acţiune «March for Our Lives». Acest lucru s-a întâmplat pentru că voi vreţi să faceţi lumea un loc mai bun. Schimbarea este posibilă doar atunci când lucraţi împreună”, a spus John Cena în deschiderea galei care a avut loc în oraşul Inglewood din comitatul Los Angeles.

Millie Bobbie Brown, în vârstă de 14 ani, a fost recompensată cu premiul „actriţa de televiziune preferată”, pentru interpretarea din producţia „Stranger Things”. Ea a purtat numele victimelor atacului armat care a avut loc pe 14 februarie la un liceu din Parkland şi s-a soldat cu 17 morţi.

„Pentru îngerii aflaţi printre noi – spiritul vostru trăieşte. Acest premiu este pentru noi”, a spus actriţa britanică.

În discursul său de mulţumire, Brown s-a referit la puterea tinerei generaţii pentru generarea unei schimbări în bine.

„Jumanji: Welcome to the Jungle” a fost desemnat „filmul preferat”, iar Dwayne Johnson, care l-a interpretat pe doctorul Smolder Bravestone în această peliculă, a fost desemnat „actorul de film preferat”.

La categoria „actriţa de film preferată” au fost desemnată câştigătoare Zendaya (pentru rolul Anne Wheeler din „The Greatest Showman”, şi pentru rolul Michelle „MJ” Jones din „Spider-Man: Homecoming”).

Zendaya le-a cerut copiilor din public să nu renunţe la speranţă şi le-a mulţumit tinerilor alături de care a participat în aceeaşi zi la „March for Our Lives” - la care protestatarii au cerut control mai strict privind deţinerea armelor.

Lungmetrajul „Coco” s-a impus la categoria „filmul de animaţie preferat”.

În domeniul muzicii, premiul Kids’ Choice pentru grupul favorit a fost câştigat de Fifth Harmony.

La categoria „Cântecul preferat” s-a impus melodia „Shape Of You”, interpretată de Ed Sheeran.

„Cântăreţul preferat” a fost desemnat Shawn Mendes, în timp ce „cântăreaţa preferată” a fost desemnată Demi Lovato.
Camila Cabello s-a impus la categoria „artistul debutant favorit”.

Show-ul TV preferat a fost desemnat „Stranger Things”, în timp ce „SpongeBob SquarePants” s-a impus la categoria „animaţia TV preferată”.

Actorul de televiziune preferat a fost ales Jace Norman (pentru interpretarea personajului Henry Hart în „Henry Danger”), iar actriţa de televiziune preferată a fost desemnată (Millie Bobby Brown (pentru interpretarea rolului Eleven din „Stranger Things”).

Gala Kids' Choice Awards este organizată în fiecare an de televiziunea Nickelodeon şi recompensează cei mai buni artişti şi cele mai bune producţii de film, muzică şi televiziune care se adresează copiilor şi adolescenţilor. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.