Gala la care vor fi acordate Premiile British Independent Film (BIFA) va avea loc în luna februarie 2021, cu două luni mai târziu decât data la care ar fi trebuit să se desfăşoare iniţial, au anunţat organizatorii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Nominalizările vor fi anunâţate pe 9 decembrie.

„Ceremonia BIFA şi anunţarea câştigătorilor vor avea loc la începutul lunii februarie 2021”, au spus organizatorii. Schimbarea este motivată de contextul sanitar actual, mai ales că în Marea Britanie au fost impuse noi restricţii.

Anunţul a venit după ce marţi au fost dezvăluite listele lungi pentru nominalizări la trei categorii - regizor debutant, scenarist debutant şi producător-revelaţie.

Anul trecut, „For Sama”, documengtar despre războiul din Siria realizat de Waad al-Kateab şi Edward Watts, a câştigat marele trofeu BIFA.

„Lungmetrajul „The Personal History of David Copperfield” al lui Armando Ianucci s-a impus la categoriile actor în rol secundar (Hugh Laurie) şi scenariu (Iannucci şi Simon Blackwell). Filmul a mai primit trofee pentru casting, costume şi scenografie.

Renee Zellweger a fost desemnată cea mai bună actriţă, pentru „Judy”, iar Josh O'Connor, cel mai bun actor, pentru „Only You”. O'Connor a câştigat acelaşi trofeu în 2017, pentru „God's Own Country”.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.