Fundaţia creatoarei de modă Kate Spade, care a fost găsită fără viaţă pe 5 iunie, va dona un milion de dolari pentru a îi ajuta pe cei care se găsesc în situaţii disperate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Kate Spade New York Foundation a făcut un prim pas în lupta împotriva suicidului, miercuri, când a donat 250.000 de dolari pentru Crisis Text Line, linie de mesagerie care este deschisă 24 de ore zilnic şi păstrează complet caracterul confidenţial.

În plus, fundaţia - care va rămâne implicată în prevenţie - a anunţat că va face donaţii mai multor servicii publice pe parcursul lunii iunie, scrie El Pais. 

Creatoarea de modă Kate Spade, în vârstă de 55 de ani, a fost găsită spânzurată în apartamentul ei din New York. Ea suferea de depresie.

Alte personalităţi din lumea modei care au recurs la astfel de gesturi extreme au fost L'Wren Scott, în martie 2014, şi Alexander McQueen, în februarie 2010.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.