Fotograful rănit de Justin Bieber îl numeşte ”băiat bun” pe cântăreţul canadian şi îi mulţumeşte pentru ajutorul pe care i l-a acordat după ce l-a lovit uşor cu maşina.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Justin Bieber a lovit cu maşina un paparazzo, miercuri, în timp ce ieşea dintr-o parcare după ce a participat la o slujbă ţinută într-o biserică din Beverly Hills.

”A ieşit din maşină, a fost plin de compasiune. Este un băiat bun. Accidente au loc”, a spus fotograful într-un videoclip publicat pe site-ul TMZ, citat de Reuters.

Fotograful este de părere că maşina pe care o conducea Bieber era prea mare pentru el - ”nu aveam cum să vadă peste bord”.

Justin Bieber nu a fost pus sub acuzare şi a cooperat cu autorităţile venite la locul accidentului. Numele fotografului nu a fost dezvăluit.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.