Fotografia prin care cântăreaţa americană Beyoncé a anunţat că este însărcinată, parodiată ulterior de mai mulţi utilizatori, a fost desemnată cea mai apreciată imagine publicată pe Instagram în anul 2017, informează nme.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Beyoncé a publicat imaginea în luna februarie, anunţând că ea şi soţul ei, Jay Z, aşteaptă gemeni. ”Vrem să împărtăşim cu voi iubirea şi fericirea noastră. Am fost binecuvântaţi de două ori. Suntem incredibil de recunoscători pentru faptul că familia noastră se va mări cu doi membri şi vă mulţumim pentru urările de bine”, a scris atunci artista.

Fotografia, în care Beyoncé apare în lenjerie intimă, cu silueta vizibil rotunjită de sarcină şi purtând pe cap un voal amplu, a stabilit încă din februarie un record pentru „cea mai apreciată” imagine din toate timpurile pe Instagram, cu un un număr total de aprecieri care a ajuns acum de la 7,3 milioane la peste 11,1 milioane.

Pe cel de-al doilea loc în top 3 cele mai apreciate imagini pe instagram se află fotografia prin care fotbalistul Cristiano Ronaldo a anunţat naşterea gemenilor său. Imaginea a generat peste 11 milioane de aprecieri de când a fost publicată, în această luni.

Pe cel de-al treilea loc se situează fotografia artistei Selena Gomez, în care tânăra apare pe un pat de spital, dezvăluind că a suferit un transplant de plâmân. Imaginea a atras peste 10,3 milioane de aprecieri.

Gemenii artiştilor Beyoncé şi Jay Z – Sir şi Rumi Carter, s-au născut pe 14 iunie. Cântăreaţa a confirmat naşterea lor tot printr-o fotografie publicată pe Instagram. În această imagine, artista apare ţinându-i în braţe pe gemeni, acoperiţi într-un material violet cu imprimeuri florale. Ea poartă un voal albastru, este desculţă şi stă în faţa unei arcade decorate cu flori, imaginea fiind asemănătoare cu fotografiile pe care le-a publicat pentru a îşi anunţa sarcina.

Beyoncé Knowles, născută pe 4 septembrie 1981, este cântăreaţă pop şi R&B, devenită celebră în calitate de solistă principală a grupului feminin Destiny's Child, ale cărui discuri s-au vândut în peste 60 de milioane de copii pe plan mondial. După destrămarea acestui grup, ea a ales cariera solo, pe parcursul căreia a lansat cinci albume de studio, care s-au vândut în peste 100 de milioane de copii. Artista americană a câştigat numeroase trofee, inclusiv 22 de premii Grammy.

Shawn Corey Carter, născut pe 4 decembrie 1969, cunoscut sub numele de scenă Jay Z, este rapper, producător şi antreprenor american. Discurile artistului american, care a câştigat 21 de premii Grammy, s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial.

Beyoncé şi Jay Z s-au căsătorit pe 4 aprilie 2008. Cei doi mai au o fiicp, Blue Ivy, care s-a născut pe 7 ianuarie 2012.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.